Rullgardiner i Uppsala

Du kanske söker efter rullgardiner, företaget Tierps Markis & Persienn AB tillverkar just rullgardiner i sin egna fabrik i Tierp. Företaget har allt inom solskydd. De har persienner, rullgardiner, markiser, plisségardiner, gardiner, lamellgardiner, balkongskydd, hissgardiner, balkongmarkiser, mörkläggning, krogmarkiser, fönstermarkiser och solfilm på rullgardin. Besök deras hemsida http://www.tibrings.com om du är ute efter rullgardiner i Uppsala.

Boka hembesök
Du kan boka ett hembesök som går snabbt och där konsultationen och offertfrågan är kostnadsfri. Under det kostnadsfria besöket går du som kund och en ifrån företaget igenom vät det är du ska ha dina rullgardiner, markiser eller vad det nu kan vara. Dom hjälper er med mätningen för att se till att det verkligen blir rätt.

Rullgardiner
Rullgardin är en riktig gammal klassiker. Dom finns nästan överallt. Dom finns i skolan, i sovrummet, dom finns hos tandläkaren, på jobbet, på den inglasade altanen och så vidare. Tierps Markis & Persienn AB har ett stort utbud utav rullgardiner. De måttanpassar alla rullgardiner och det finns 200 olika slags vävar att välja bland. Detta gör det näst intill omöjligt för dig som kund att inte hitta vad just du vill ha. Det finns något för alla och allas hem. Det finns mörkläggande vävar som inte släpper in något ljus alls och sen finns det transparenta vävar som lit lättstäpper in ljus. Det finns massa olika tillval att välja bland. Man kan ha volanger, dekorlister och motorer och så vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *