Persienner i Stockholm

Ture Knutsson var den man som år 1957 startade företaget Lidingö Persiennfabrik AB. Kvaliteten på persiennerna, markiser, rullgardiner och alla andra produkter har sedan starten varit utav högsta kvalitet på Lidingö. Denna yrkestraditionen har gått vidare till Tures barn och barnbarn som idag äger företaget. Företaget erbjuder egentillverkade persienner och sol- och insynsskydd som är inköpta utav noga utvalda och ledande leverantörer.

Markanden
Idag drivs alltså företaget utav den tredje generationen efter Ture Knutsson. Det innebär att företaget har lång och utvecklande erfarenhet inom branschen och kan hjälpa sina kunder på allra bästa sätt. De erbjuder det mesta och bästa som redan finns men också nytt som kommer upp på marknaden. Det är viktigt att företaget hänger med när det kommer nya designer och nya tekniker på marknaden. De erbjuder det bästa när det kommer till pris, material, mönster och färg.

Effektivt arbete blir snabb leverans
Det är viktigt för Lidingö Persiennfabrik AB att arbeta snabbt och effektivt. Eftersom att företaget är så passas effektivt och jobbar snabbt så genererar det i mycket snabba leveranser. Det kanske börjar bli dags att byta ut din persienner då de är halvt trasiga och framför allt fula. aLetar du efter persienner i Stockholm? Då bör du besöka Lidingö Persiennfabrik ABs hemsida http://www.lidingopersiennfabrik.se. De har alltid något att erbjuda som passar ihop med ditt fönster och din smak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *