Dags att inreda!

Äntligen har det blivit dags för flytten. Som vi har väntat! Känns som man har hållt på att snacka om och förbereda inför detta hur länge som helst nu. Och så är dagen kommen! Jag är ju, som kanske redan känt, lite av ett kontrollfreak så därför HATAR jag att flytta egentligen. Det här när det är lite grejer här och där och i kartonger som man inte har märkt, slarvigt nog, eller bara slängt i lite saker i. Ja, totalt kaos rent ut sagt. Och i tanken är man redan i nästa bostad och har börjat packa upp men så blir man liksom påmind hela tiden att man inte är där – än – och så känner man sig stressad. Ja, det där är jag i ett nötskal. Jag får väl helt enkelt härda ut, om några dagar bor jag i vårt nya hem och kan slappna av lite mer. Tack o lov. Men, en positiv sak med att flytta, eller det finns ju flera, är ju att man rensar ut en del skit. Samt att man får – inreda!! Haleluja. Jag kanske skulle jobbat med inredning. Jag älskar det, att se hur saker skulle funka ihop och att få tänka på ytterst, ytterst små detaljer. Kanske är därför jag är så trött nu förtiden, i flera månader har jag gått och tänkt på minimala detaljer i inredningen i nya bostaden. Pjuh! Men kul är det. Har suttit en del på nätet och spanat runt, finns ju massa. Hittade även en sida som ger rabatter på en del inredningssidor som bland annat Royal Design! www.rabattkodsidan.se, heter den och fråga mig inte hur jag fick tag på den, jag bara sprang över den i alla hast när jag googlade runt. Men verkar jättebra i alla fall! Har för övrigt hittat en jättefin och bra vas på Royal Design som jag tror skulle massa utmärkt i nya matsalsrummet. Annars är jag ganska sparsam med vaser och dylikt, det får inte bli för plottrigt. Då har jag hellre för lite saker än för mycket. Men det är en skör balans det där, för lite saker kan göra att det inte känns så hemtrevligt och för mycket saker kan göra att allt bara känns kaos! Lagom är nog bäst, som med allt annat 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *